Hramul "Sanzaienelor" la parohia Vaduri I

Viața parohiei Iunie 25, 2012

Intr-o atmosfera de inalta sarbatoare, credinciosii de la parohia Vaduri I si-au serbat astazi hramul bisericii care are menirea de a reactualiza evenimentul din istoria mântuirii sau viața și persoana sfântului căruia îi este închinat lăcașul de cult.

Programul liturgic a debutat la ora 8 cu slujba Utreniei, urmata de Sfanta Liturghie,  oficiata de un sobor de preoti, membri ai cercului pastoral ''Sf. Haralambie''. In cuvantul de invatatura rostit de catre parintele Dorin Ploscaru  multimea credinciosilor prezenti au putut patrunde intelesurile pericopelor evanghelice care se refereau atat la grijile vietii cat si la  la modul pregătirii naşterii Sfântului Ioan Botezătorul. Dupa oficierea Sfintei Liturghii s-a desfasurat slujba de pomenire a ctitorilor bisericii si s-a rostit o rugaciune de dezlegare la capataiul vrednicului de pomenire pr.Constantin Bobric. In cuvantul de multumire parintele paroh Mircea Paduraru a multumit tuturor membrilor Comitetului parohial si ai Consiliului parohial pentru contributia deosebita adusa la desfasurarea acestui inaltator eveniment si credinciosilor pentru prezenta.

In incheiere multimea invitatilor, preoti , credinciosi, oficiali au participat la agapa frateasca organizata in asezamantul social aflat incurtea bisericii parohiale.